Csoportos portréfotózás

Az elmúlt időszakban számos megkeresés érkezett kisebb-nagyobb cégektől csoportos portréfotózás kapcsán. Nem is feltétlenül elegáns, business portrait kategóriában, inkább fiatalos, kissé szabadabb stílusban. De a nagy létszámra való tekintettel az alap, inkább magánemberek részére kialakított portréfotózós csomagjainkba nem tudtuk beilleszteni a felkéréseket, így mindenképpen szükség volt az egységes árajánlatokhoz egy új struktúra kidolgozására.


Lépcsőzetes kedvezményes rendszert alakítottunk ki, aminek az a kulcsa, hogy minél több fotót kér az ügyfél egy alkalmazottjáról, annál előnyösebbé válik számára az ajánlat egy darab fotóra visszaszámolva. 5 fő feletti fotózások esetében lehet igénybevenni ezt a csoportos portréfotózás ajánlatot.


Mindenképpen javasolni szoktunk a fotózás mellé egy kifejezetten portréfotózáshoz illő, nude sminket, hogy a résztvevők megjelenése egységes, egymáshoz is illő, megfelelő stilusú legyen, ezáltal a fotók is maximálisan profi, tökéletes minőségűek legyenek. Az ajánlatok fotózás részét érintő különböző mértékű kedvezményei mellett (5, 10 és 20%) a smink minden esetben 40%-os kedvezménnyel kerül kiajánlásra.


Lehetőséget biztosítunk helyszíni kiszállásra is. Bizonyos létszám felett majdhogynem lehetetlen összehangolni minden résztvevőt egy studiós fotózásra, így célszerű lehet ministudióval kitelepülni a céghez, amennyiben rendelkezik megfelelő méretű helyiséggel, ahol fel tudjuk állítani a rendszert. Ajánlattól függően változik ennek a díjja is, a legtöbb fotót tartalmazó csomagban a ministudió kitelepítése díjmentes.


Egyszóval, akár könnyed, fiatalos, emberközeli portrékat szeretnél készíttetni, akár komoly, igazi business portré a célotok, startuptól nagyvállalatig, bármilyen igényt ki tudunk szolgálni. A háromféle ajánlatot itt tudod megtekinteni.


Keress bennünket bizalommal!

25 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com