Hogyan történik?

Amikor egy új párral találkozok, akkor a "mi csak néhány képet szeretnénk" örök klasszikus után a második kérdés mindig az, hogy: "Hogyan történik?" Erre válaszolok most részletesen, de nagyon szűkszavúan. A legújabb esküvői katalógusomban nem csak ezeket az információkat találjátok meg, hanem rengeteg további "Gyakran ismételt kérdés"-re is kitérek, amikkel talán nem csak a fotózást illetően tudok segíteni nektek az esküvőre készülődésben. Lássuk akkor!


Kapcsolatfelvétel


Első lépésként érdemes végiggondolnotok, hogy a Nagy Nap mely eseményeiről szeretnétek fotókat. Ha még nincs meg legalább az esküvő pontos napja és esetleg a helyszínek, akkor nehezebb pontos ajánlatot adni és kalkulálni. Ha viszont már szerencsésen kiválasztották a Nagy Nap időpontját és a helyszíneket, valamint körvonalazódik előttetek a program is, a kezdési időpontok, akkor ezek alapján már könnyen ki tudjuk alakítani a számotokra ideális ajánlatot.


Árajánlat küldése, személyes találkozó


Ezt követően - néhány, az esküvőtökkel kapcsolatos információ megadása után - elküldök számotokra egy hivatalos ajánlatot, melyet, ha - nagy körvonalakban, de legyünk pozitívak: teljes mértékben - rendben találtok, akkor már csak egy személyes találkozóra lesz szükségünk. Egyrészt, hogy személyesen is megismerjük egymást, tudjunk beszélgetni az esküvőtökről, másrészt véglegesíthetjük az ajánlatot is.


Természetesen, már az első ajánlat elküldése előtt is találkozhatunk személyesen. Aprólékosabban végig tudunk menni a tervezett programon, mintha csak emailen vagy telefonon egyeztetnénk, valamint könnyebb tanácsot is adnom, hogy mit mikorra lenne ideálisabb vagy célszerűbb tenni, hogy ne váljon egy nagy rohanássá az egész esküvő. Lényeg a lényeg, hogy minden szükséges infó megismerése után kialakul a végleges, személyre szabott árajánlatotok.


Szerződéskötés, helyszínbejárás


A személyes találkozó vagy telefonos/emailes egyeztetés után elküldöm nektek ezt a végleges ajánlatot és az elfogadása után a szerződéstervezetet. Amint ezt is rendben találtátok és az előleg rendezésével egyidőben közösen aláírtuk, már csak az esküvőtök napja van hátra és az igazán apró részletek folyamatos egyeztetése kerül majd előtérbe.


Többek között tisztáznunk kell majd az esküvőig kialakuló pontos forgatókönyvet, érdemes egyszer a helyszín(ek)en is találkozni, bejárni az érdekes pontokat, végigbeszélni, hogy hol mi fog történni, ezzel Ti is és én is alaposan fel tudunk készülni a legszebb pillanatok megörökítésére.


Az esküvő napja


Legkésőbb az esküvő napja előtti hónapban már én is megkapom tőletek a végleges és mindenre kiterjedő pontos forgatókönyvet, időpontokkal és címekkel. Ezt betartva és a korábban megbeszéltek szerint foglak követni Benneteket, hogy egyetlen pillanatról se maradjunk le. Ha a helyszínek és az időbeosztás úgy kívánja együtt megyünk autóval, ha sminkes szolgáltatást is igényeltek, akkor tudunk segíteni a készülődés, öltözés során, egyszóval amennyiben igény tartotok rá, fotós csapatból azonnal baráti segítőkké is válhatunk, hogy minden a leggördülékenyebben menjen számotokra. Akkor kezdünk, amikor szeretnétek és akkor fejezzük be a munkát, amikor Ti is úgy döntötök, hogy megköszönitek a szolgálatainkat.


Az esküvő után, a képek átadása


  • 24 órán belül az esküvő másnapján át szoktam küldeni egy 10-15 fotóból álló gyors, kisebb felbontású, de utómunkázott válogatást a legfontosabb momentumokról, leglátványosabb alkalmakról, amiket azonnal meg tudtok osztani a családotokkal, barátaitokkal.

  • 15 munkanapon belül kapjátok meg az esküvő eseményein készült válogatott képek utómunkázott verzióit. Minden fotó Dropbox online felületen kerül átadásra és a tárolásuk is biztosított maximum 1 évig.

  • 20 munkanapon belül eljut hozzátok a nyomtatott fotóalbum a legszebb 60-70 képpel.

  • Bővített ajánlat esetén a képeket átadom pendriveon is, díszdobozban egy kis meglepetéssel együtt.


Amíg friss az élmény, addig a legértékesebbek a képek, ezért nem szeretem váratni a párokat hetekig, hónapokig!


Ha bármilyen további nyomtatott vagy online formában is szeretnétek megkapni a fotókat (pl. egyesével nyomtatott képek, slideshow, stb.) akkor ezekre is van lehetőség egyedi árszabás szerint.


ÚTIKÖLTSÉG


Budapest közigazgatási határain belül ingyenes a kiszállás. Budapesten kívül pedig 100 km megtett útnyi keretet biztosítok számotokra díjmentesen. A keretet túllépve 4.000 Ft alapdíj + 50 Ft/km plusz költséggel szükséges kalkulálnotok.


Röviden ennyi, így zajlik egy esküvőfotózás a leglényegesebb pontokat tekintve. Természetesen rengeteg részlet és finomság vagy tanács kerülhet még elő konkrét esetekben, keressetek bizalommal és ígérhetem, hogy a Nagy Napotokon az esküvőtök mellett a fotózás is vidám emlékként fog megmaradni bennetek!

51 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com