Mikor készüljenek a kreatív páros fotók?

Az egyik legnagyobb dilemma szokott lenni az esküvő napjához közeledve, hogy az Ifjú pár fotózást mikor és hol ejtsük meg. Előfordulhat, hogy nem csak esküvői ruhás képeket, hanem előtte civilben, Jegyes fotókat is szeretnétek vagy a fotózáshoz egészen különleges ötletetek van, amit nem ideális a Nagy Napon kivitelezni... Ilyen és ezekhez hasonló gondokra van több javaslatunk, hogy ez a közös fotósorozat valóban a legtökéletesebb legyen mind közül!


Az ajánlatok alapvetően egy páros portfólió készítését tartalmazzák, Ifjú pár fotózásként, 2 óra hosszában. Hogy ezt mikor készítjük el, az rajtatok múlik. Van előnye és hátránya is, ha az esküvő napján tesszük meg, de annak is, ha külön napot választunk a fotózáshoz. Minden pár esetében változó, hogy mi a prioritás, mik a lehetőségek. Sok múlik azon, hogy a ruhát bérlitek-e vagy szempont lehet az is, ha a vőlegény számára meglepetés lesz-e a menyasszony ruhája. Ezért összeállítottunk egy egyszerű kis táblázatot, amiben megnézhetitek, hogy nektek mi a fontos, segíthet eldönteni az Ifjú pár fotózás idejét.Mi három lehetőséget szoktunk felvázolni.


Az egyik, hogy egy teljes fotózást szeretnétek. A klasszikus, ajánlatokban is szereplő esküvői ruhás, Ifjú pár fotózást az esküvő napján vagy más időpontban megtartva (lásd a fenti táblázat kínálta lehetőségeket), esetleg ehelyett egy teljes, de civil ruhás Jegyes fotózást az esküvőt megelőző időszakban.


A másik, hogy szeretnétek civil ruhás Jegyes fotózást is az Ifjú pár fotózáson kívül. Ebben az esetben a legokosabb megoldás, ha az adott ajánlatban alapvetően szereplő fotózást “elfelezzük” és tartunk két rövidebb fotózást: egy Jegyes fotózást az esküvőt megelőzően és egy Ifjú pár fotózást az esküvő napján vagy más időpontban. Ár-érték arányban ez a legideálisabb választás.


A harmadik opció, hogy két teljes fotózást szeretnétek. Ezt igazán akkor éri meg választani, ha a Jegyes fotózáshoz hasonlóan az Ifjú pár fotózást is az esküvő napjától függetlenül tudjuk megejteni. Különleges helyszínekre mehetünk, nem szorít minket a program, az esküvő napjának a terhei, van időnk és terünk kibontakozni. Ebben a kérdésben nagyon nyitottak és rugalmasak vagyunk, itt van a legtöbb lehetőség kreatívnak és különlegesnek lenni, így bármilyen ötletben támogatunk Titeket!


Ajánlataimat, referenciákat találtok a tamasrenner.com oldalon, bármilyen kérdéssel keresettek bátran!


55 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com