Smink a lelke mindennek!

Frissítve: 2019. márc 1.

Egy rutinos fotós mellett elengedhetetlen egy profi sminkes jelenléte. Ugyanis a Nagy Napon sok helyzetben kell megfelelnie és változó körülményeket kell kiállnia az elkészült sminknek. Fontos, hogy természetes fényben és mesterséges megvilágításnál is mutasson a Menyasszony arca, valamint, hogy a hosszú nap során az esetleges nagy melegben, érzékeny pillanatokban, örömkönnyek és számtalan ölelés után a vacsora és a buli alatt is minden olyan maradjon, mint az utolsó ecsetvonás után volt.


Fotózás szempontjából sem elhanyagolható a sminkes személye, egyrészt a szakmai okok miatt, hogy tudja mire van szükség a megfelelő fotókhoz, másrészt összeszokott páros esetében a közös munka is hatékonyabb, hiszen mindketten tudjuk mit vár el a másik a tökéletes végeredmény érdekében.


Amennyiben az Ifjú pár fotózást az esküvő napjára választjátok, úgy a sminkes jelenléte a nap során folyamatos asszisztenciát jelent a fotós számára, a Menyasszony részére pedig biztonságérzetet ad, hogy bármi történik azonnal ott van a segítség.


PRÓBA SMINK

Az esküvőt megelőző időszakban mindenképpen indokolt legalább egy személyes találkozó, amikor elkészül a közösen kialakított próbasmink, valamint egy személyre szabott smink tanácsadásban részesül a Menyasszony, hogy mire érdemes odafigyelnie az esküvő napjáig.


MENYASSZONYI SMINK

A korábban megbeszéltek szerint kb. 1,5 óra alatt a helyszínen elkészül a Menyasszonyi smink. Ennek során tartós, kifejezetten egész napos igénybevételt kiálló smink készül, professzionális felhasználásra tervezett alapanyagokkal és magas színvonalú eszközök felhasználásával.


FÉL VAGY EGÉSZ NAPOS JELENLÉT

Pontos esküvői programtól, helyszíntől és választott fotós ajánlattól függően az egész napos sminkes jelenlétet gyakran alanyi jogon tartalmazza a szolgáltatás. Minden más esetben vagy csak a smink szolgáltatás egész napos igénybevételekor felárral szükséges kalkulálnotok, de ennek pontosításához ismernünk kell az esküvő részleteit.


JEGYES SMINK

Ha Jegyes fotózást is szeretnétek az Ifjú pár fotózáson kívül és erre az alkalomra is szeretnétek ide illő sminket, akkor erre is biztosítunk lehetőséget.


A fotós ajánlatokért nézzetek körül a tamasrenner.com oldalon, sminkkel kapcsolatos információkat pedig a rennermakeup.com oldalon találtok!

24 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com