The Creative Event - nem csak rendezvényfotózás!

Kis csapatunkkal azon dolgozunk, hogy ha valakinek a rendezvényén mi fotózunk, azt sose felejtsék el a jelenlévők! Az esemény fénypontjává, legemlékezetesebb programjává szeretnénk válni szolgáltatásainkkal, legyen szó céges rendezvényről, családi napról, egy nagyszabású partyról vagy sima házibuliról.

SFX sminkes-arcfestő és természetesen fotós áll a résztvevők rendelkezésére, hogy a legvadabb, legizgalmasabb külsőt kölcsönözzék a bátor jelentkezőknek, ami aztán a helyszínen kialakított fotósarokban, egy teljes mértékben az ügyfél ötletei alapján elkészített fotófal előtt, kiegészítőkkel, Instagram kerettel, a rendezvény jellegéhez igazított designnal kerüljön megörökítésre. Igény szerint helyszíni, premium minőségű fotónyomtatást is vállalunk, hogy a résztvevők maradandó emlékekkel mehessenek haza!


Változatos lehetőségeket kínálva biztosíthatjuk a megrendelőt, hogy megtalálja nálunk a számára legideálisabb csomagot, amivel felejthetetlenné tudja tenni vendégei számára a napot!


A fenti képre vagy IDE kattintva érheted el a részleteket, tudnivalókat, további információkért pedig keress meg bennünket elérhetőségeink egyikén!

12 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com