Vegasi hétvége

Esküvői fotósként gyakran találkozok olyan párokkal, akik biztos, hogy az alábbi két mondat egyikével nyitják a beszélgetést:


- "Csak néhány képet szeretnénk...!"


Illetve a párja:


- "Nem lesz nagy esküvőnk..."


Ezzel a két állítással az égvilágon semmi probléma nincs, azt leszámítva, hogy egy esküvőre szakosodott fotós csomagjai, ajánlatai rendszerint rendelkezésre állási idő szerint vannak beárazva, leginkább fél- vagy egész napos programokhoz igazítva az árszabást. Ezekbe pedig nagyon nehéz úgy beilleszteni egy csak a szertartásokra redukált programot, hogy az ne legyen túlárazott a pár szempontjából. Éppen ezért korábban én nem is nagyon foglalkoztam rövid esküvőkkel, a legkisebb csomag is tartalmazta a vacsora, buli fotózást a szertartásokon kívül. Nem volt benne páros fotózás, jegyes fotózás, fotósarkos móka a lagzin, semmi extra, csak szertartás + vacsi. De rá kellett jönnöm, hogy sok esetben még ez is sok. Így születtek meg a Vegas ajánlatok!


A név nem véletlen, gyors, egyszerű, minimál - amolyan spontán, vegasi - esküvőkre találtam ki ezt a maximum 2-3 órás rendelkezésre állást biztosító ajánlatot. Ez a Szertartások megörökítése mellett a köszöntések fotózását és a családi képek, csoportképek elkészítését tartalmazza.


Igény szerint fel lehet turbózni egy páros fotózással, amit a szertartások előtt ejthetünk meg, de akkor is, 4-5 óránál nem kerül több időbe az egész esküvő fotózási szakasza. (Fontos, hogy nálam egyetlen másik ajánlatban sincs időkorlát, csak ezeknél a nagyon rövid esküvőknél!) Ebben a bővített ajánlatban egy nyomtatott fotóalbumot is kap az Ifjú pár - a sima Vegas ajánlathoz felár ellenében van lehetőség fotóalbumot is rendelni.


Úgyhogy, ha kicsi esküvőt vagy rövid programot terveztek a Nagy Napra, akkor is keressetek bátran, mert a legjobb ár-érték arányú ajánlatot kínálom nektek. Ez a Ti vegasi hétvégétek tőlem!


> Esküvői ajánlatok 2019

81 megtekintés0 hozzászólás

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2021

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com