top of page

Jogi nyilatkozat

A www.tamasrenner.com tájékoztatja Önt, hogy a weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Renner Tamás jogosult.

A www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A www.tamasrenner.com oldal azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. 

A www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop weboldal fenntartja a jogot, hogy tartalmát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A www.tamasrenner.com weboldal nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő muködésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop kifejezetten kizárja.
 

A www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop weboldal nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.tamasrenner.com weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.

A www.tamasrenner.com és tamasrenner.shop weboldal egyes részei a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának. 


 

Renner Tamás

www.tamasrenner.com

Adatvédelmi tájékoztató

ÁSZF

Lemondó nyilatkozatok

bottom of page