top of page

FILM DIGITALIZÁLÁS

Analóg filmeket digitalizálok, negatívokat szkennelek extra magas, premium nyomdai minőségben. A klasszikus 36x24-es kisfilmes formátumot akár A1-es méretre nagyított nyomtatáshoz teszem alkalmassá minőségromlás nélkül.

SZKENNELÉSI ÁRAK & PARAMÉTEREK

AdobeStock_272600447.jpeg

* Ez a méret minőségromlás nélkül elegendő 1:1 arányban történő nagyításhoz 300 DPI-s nyomtatás esetén az alábbiak szerint:

3600 DPI-s szkennelés esetén A/3-as méretig.

7200 DPI-s szkennelés esetén A/1-es méretig.

** A negatívok személyes átadására minden hétfőn 17:45-18:00 között van lehetőség Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér 3. - McDonalds előtt.

A negatívok visszaadása ugyanitt történik ugyanebben az időben.

Az átadás és a visszajuttatás is kiváltható postázással - pl a Magyar Posta vagy Foxpost igénybevételével. Ez kb. 900-1000 Ft-os plusz költséggel járhat küldésenként.

*** Mivel analóg anyagokról van szó, minden korrekciónak megvannak a korlátai illetve ízlésbeli határai. Teljesen elcsúszott expók esetén nincs olyan nagy mértékű korrekciós lehetőségünk, mint a digitális nyersanyagok esetében - ezt mindenképp érdemes észben tartani.

SZERETNÉL DIGITALIZÁLNI?

A megrendeléshez nincs más dolgod, mint az Elérhetőségeim egyikén vagy az alábbi üzemetküldő felületen írni nekem, hogy egyeztessük a részleteket. Ezt követően személyesen veszem át tőled az anyagot és úgy szkennelem be, ahogy Te szeretnéd.

Thanks! Message sent.