RÓLAM MONDTÁK

A legnagyobb elismerés számomra mindig az,

ha elégedettek voltak azok, akikkel együtt dolgozhattam.

 

Ági & Zsolti

Kedves Tomi! Nagyon köszönjük a fantasztikus képeket, amiket az esküvőnkről készítettél! Minden fontos pillanatot és hangulatot megörökítettél. :) Nagyon professzionális és kreatív a munkád, csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)

dori roli 381 IMG_6025-Edit 20200819 wm.

Dori & Roli

Fotósunk Renner Tamás volt, aki elképesztően jófej és laza volt és gyönyörű képeket készített a jegyes fotózáson és az esküvőn is. Azoknak főként ajánlom, akik nem tudnak maguktól pózolgatni, mert Tomi ebben is profi és megold mindent helyettetek.

Melinda & Peti

Nagyon tetszettek a fotók és az album is, amiket az esküvőnkről készített Tomi. Jó érzékkel látta meg és kapta el a legszebb pillanatokat, személyisége nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy természetesek tudjunk lenni a kamera előtt, szerintem ez látszódik is a végeredményen! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

melinda peti 016 IMG_9863-Edit 20191004

Kristóf & Nóri

Nekünk az esküvőnkön fotózott nagyon jól sikerült képek lettek, azóta mindenkinek ajánlom, akinek csak tudom. :) És most már érkezik a babafotózás is nálunk ;)

Bence & Anna

Nagyszerű képek, remek stílus, jó hangulatú fotózás! Jegyes fotó-sorozatunk szenzációs lett, és esküvőre is nagyon jó választás! Hihetetlen szeme van a jól elkapott pillanatokhoz, meglátja azokat az apróságokat, amikre én nem is gondolnék. Teljesen rábízhattuk magunkat, ő pedig nyitott volt az igényeinkre, nem éreztük erőltetettnek, az eredmény mégis egyszerre profi és természetes lett. Csak azért öt csillag, mert nincs több :)

Orsi & Viktor

Csak ajánlani tudom. Nagyon szép képeket készített Tamás, maradandó emlék.

Bálint, Medleys zenekar

Pontos, korrekt, megbízható, és szuper képeket csinál! Nem olyan régóta dolgozunk együtt, de még sokáig fogunk! Csak ajánlani tudom!

Zsolt & Anita

Kiváló szakember, rendkívül előzékeny és udvarias. Rugalmas hozzáállásával nagyon megkönnyítette az előkészületeket. Nagyban hozzájárult az esemény gördülékenységéhez. Pontosság és profizmus jellemezte a munkáját, amivel nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

Roli & Tündi

A nagy napon több, mint fantasztikus volt minden. Rendkívül kreatívan és remek ötletekkel, észrevételekkel állt elő. Nagyon jól meglátja a lehetőségeket az adott helyszínekben, melynek egy örök élményű kép lesz az eredménye. Az elkészült fotókat hihetetlen hamar kézhez is kaptuk. Igényes, Profi és gyors! Mindenkinek csak őt ajánlom, ha fotóst keres! 

Reni

Már a fotózás elején fel tud szabadítani, és segítőkészsége révén hamar eltalálja a modell szándékát, ízlését. Könnyű vele dolgozni. Lendületes, kreatív és nagyon profi. A fotózás minden percét élveztem, Csak ajánlani tudom! 

Dorka & Marci

Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt! Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres.

Anna

Professional art, high-quality people-oriented service, fantastic photos. Simply the best choice.

Minden jog fenntartva - Tamas Renner Photography © 2019

+36 70 609 1899 - hello@tamasrenner.com