top of page

RÓLAM MONDTÁK

 

A legnagyobb elismerés számomra mindig az,

ha elégedettek voltak azok, akikkel együtt dolgozhattam.

viola bence eskuvo 1041 IMGR4272-Edit 20220603 wm.jpg

Viola & Bence

Szóhoz sem jutunk! Csodálatos képek, nagyon köszönjük! Az első perctől kezdve tudtuk, amikor olyan precízen és korrekten álltál hozzánk, hogy jó kezekben vagyunk. A jegyes fotózás után, amit annyira imádtunk veled és az abból született képek után bele se mertünk gondolni milyen lesz az esküvői... És tessék... Tényleg nincs rá szó! Hálásak vagyunk neked, hogy ezeket a szép képeket nézhetjük vissza és ezek maradnak meg örök emlékül nekünk. Köszönjük a lelkes munkádat, a segítségedet és, hogy mindenről gondoskodtál!

timi feri 0576 1z0a4266-edit 20220629 3000px.jpg

Timi & Feri

Azt hiszem, nincsenek is szavak, amikkel ki tudnánk fejezni, mennyire hálásak vagyunk neked.  Csodálatosak a képek, imádjuk őket!

diana tomi 0646 1Z0A2210-Edit 20220811 wm.jpg

Pötyi & Tomi

Szóhoz se jutunk! Gyönyörűek a kepek! Csodalatos újraélni a napunkat ezeken keresztül! Nagyon nagyon köszönjük! Kell meg pár nap nézegetés, hogy teljesen befogadjuk ezt mind!

dominika akos 1040 1Z0A7458-Edit 20221006 wm.jpg

Dominika & Ákos

Hát Tomi, csodát műveltél! Gyönyörű képek lettek! Nagyon köszönjük! Örülünk, hogy Rád találtunk és Te örökítetted meg ezeket a pillanatokat!  Mindenkinek ajánlani fogunk! 

judit balazs 253 imgr5727-edit 20210827 3000px.jpg

Judit & Balázs

Tomi, nagyon köszönünk minden-mindent. Mi úgy éreztük, hogy szuper kis csapat voltunk. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen és lazán sikerül fotózkodjunk és ezért nagy hála Neked. Egy nagyszerű embert és fotóst ismertünk meg benned.

agi ricsi 206 imgr1046 20210716 3000px.jpg

Ági & Ricsi

Teljes mértékben meg voltunk elégedve Tomival! Nagyon jó hangulatban telt a kreatív fotózás és az esküvőn készült képek is szuperek lettek, pedig nem vagyunk túlságosan fotógének a férjemmel Számomra nagyon sokat jelentett, hogy az emailekre néhány órán belül válaszolt és nem kellett napokat várni az egyeztetésekkel (ez szerintem egy ilyen volumenű szervezésnél nagyon sokat jelent). Többször módosítottunk az elképzeléseinken, de ő minden alkalommal rugalmasan kezelte! A fotókat a szerződésben leírtnál korábban megkaptuk, az ajándék fotóalbum pedig fantasztikus lett, biztos, hogy 20 év múlva is szívesen fogom kinyitni és nézegetni.

zsani zsombi 394 imgr1142-edit 20210618 3000px.jpg

Zsani & Zsombi

Drága Tomi! Átvettem az albumot. :) Egyszerűen tökéletes lett. Több, mint tökéletes. A legjobb fotókat válogattad össze. Nagyon köszönjük! Tudtuk, hogy a legjobb a kezekbe adjuk az esemény megörökítését. Öröm lesz évek múlva is elővenni és csodálni a képeket, megmutatni az unokáinknak. Zseni vagy! Mindenkinek ajánlani fogunk. További sok sikereket! Puszi, Zsombi & Zsani

niki szilard eskuvo 316 imgr2634-edit 20210911 3000px.jpg

Niki & Szilárd

Akkora kíváncsisággal vártuk már a képeket, hogy nincsenek rá szavak! Egyelőre csak én néztem meg őket átpörgetve, de azt kell mondjam.. ÚRISTEN!!!!!! Csodaszép képek születtek, nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy ennyi mindent sikerült megörökítened! Már van is egy-két kedvenc... :) Alig várom, hogy Szilárd is lássa őket! Még egyszer nagyon köszönjük Neked, imádom, hogy Téged választottunk fotósunknak! 

laura tibi eskuvo 0877 1Z0A3390-Edit 20230530 3000px.jpg

Laura & Tibi

Nagyon szépen köszönjük még egyszer a munkádat!  Iszonyatosan jók lettek a képek! Nem győzünk betelni velük!  Mint, azt már személyesen is mondtuk, NAGYON (150%-osan) megvagyunk elégedve a munkáddal! Nem gondoltuk volna, hogy ennyire "fotógének" leszünk a képeken.  Nagyon jó pillanatokat kaptál el!  Ti voltatok az esküvőnkön a LEGJOBB szolgáltatók! Imádtuk ahogyan dolgoztatok! Nagyon közvetlenek és lazák vagytok, de ez nem ment a munka kárára! Ha nem ti lettetek volna az esküvőn a fotósunk és videósunk, akkor tuti, hogy dupla, olyan idegesek lettünk volna. Köszönjük szépen a türelemeteket, a jó, biztató szavakat és a kiváló munkátokat! 

anita ricsi jegyes 0087 1Z0A5138-Edit 20230526 wm.jpg

Anita & Ricsi

Csak egy szó; CSODA CSODA CSODA :)))) Nagyon nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük szépen a munkádat és a képeket, tökéletes munkát végeztél!! Ui: én még picit el is pityeredtem, annyira csordultig telt a szívem boldogsággal a képek láttán. :)

nori robi eskuvo 1421 1Z0A0915-Edit 20230705 wm.jpg

Nóri & Robi

Megnéztük a képeket! Gyönyörüek lettek, nagyon szép emlék marad az esküvőről.  Kiküldtük a rokonoknak, barátoknak a képeket, és nagyon sok visszajelzés jött, hogy nagyon jó fotóst választottunk! :) Köszönünk szépen mindent még egyszer!

merci kristof eskuvo 0988 1Z0A6859 20230610 wm.jpg

Merci & Kristóf

Még egyszer nagyon szeretnénk megköszönni a munkádat, a profizmusodat és a rugalmasságodat, valamint azt, hogy ennyire gyönyörű emlékeket készítettél nekünk, amikkel azóta sem tudunk betelni. Nagyon hálásak vagyunk, hogy rád találtunk és hogy te örökítetted meg életünk legszebb napját, jobbat nem is kívánhattunk volna!

rita zoli eskuvo 321 IMGR3598-Edit 20210925 wm.jpg

Rita & Zoli

Tomi egy igazán kedves és laza személyiség, aki ott van a megadott pillanatoknál, de ezt olyan diszkréten teszi, hogy meghitten megélheted azt, mégis elkészül róla egy gyönyörű emlék a munkája által. Közvetlenségével és útmutatásaival hamar kialakul az összhang, az utómunkáival pedig tökéletesíti a már elkészült képeket! Máskor is örömmel fogjuk őt felkérni, hogy őrizzen meg egy számunkra fontos pillanatot, nektek, akik pedig ezeket a sorokat olvassátok, teljes szívvel ajánljuk őt

lili adam eskuvo 702 imgr4784-edit 20210912 3000px.jpg

Lili & Ádám

Tomit az egyik ismerősöm által kértük fel fotósnak az esküvőnkre. A legjobb döntés volt! Az első perctől kezdve megvolt az összhang, és mivel nem vagyunk hozzászokva a kamerához, ezért volt bennünk pici félelem, hogy vajon jól fognak-e sikerülni a jegyes fotók, plusz a kreatív fotók, de Tomi minden várakozásunkat felülmúlta! Minden anyagot időben átadott, minden gyönyörű lett, csak ajánlani tudom, ha profi fotóst kerestek, mindenképpen Őt válasszátok!

andi marci eskuvo2 400 IMGR0082-Edit 20210924 wm.jpg

Andi & Marci

Tomi a legelső pillanattól fogva barátként fogadott minket. Rugalmas, laza, kedves, és ez meglátszik a fotóin is. Semmi erőltetett, semmi mesterkélt, csak az igazi, átélt pillanatok! 3 hónapja volt a lakodalmunk, azóta a képek, a fotóalbum amit ő készített, kézről kézre jár, mindenki megcsodálja.

Hatalmas előny, hogy a precíz, figyelt ránk és az igényeinkre. A képek extra gyorsasággal elkészültek, rengeteg horror sztorit lehet hallani, hogy fél év, egy év múlva látják a párok a képeiket. Tominál ez nincs így!

Jegyesfotózáson is voltunk nála, illetve a polgári esküvőnkön is ő volt a fotós. Ha újraházasodnék, akkor is őt választanám mondjuk reméljük, erre nem kerül sor.

dia andris eskuvo 045 imgr6135-edit 20210916 3000px.jpg

Dia & Andris

Nagy boldogsággal tölt el, hogy megismerhettük Tomit! Nem dolgoztunk együtt még profi fotóssal ez miatt izgultunk is, de az első pillanattól fogva összhangban voltunk! Minden tekintetben tökéletesen megvoltunk elégedve a munkájával, szerintünk Ő a legjobb!

Ági & Zsolti

Kedves Tomi! Nagyon köszönjük a fantasztikus képeket, amiket az esküvőnkről készítettél! Minden fontos pillanatot és hangulatot megörökítettél. :) Nagyon professzionális és kreatív a munkád, csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)

Dori & Roli

Fotósunk Renner Tamás volt, aki elképesztően jófej és laza volt és gyönyörű képeket készített a jegyes fotózáson és az esküvőn is. Azoknak főként ajánlom, akik nem tudnak maguktól pózolgatni, mert Tomi ebben is profi és megold mindent helyettetek.

Melinda & Peti

Nagyon tetszettek a fotók és az album is, amiket az esküvőnkről készített Tomi. Jó érzékkel látta meg és kapta el a legszebb pillanatokat, személyisége nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy természetesek tudjunk lenni a kamera előtt, szerintem ez látszódik is a végeredményen! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

Kristóf & Nóri

Nekünk az esküvőnkön fotózott nagyon jól sikerült képek lettek, azóta mindenkinek ajánlom, akinek csak tudom. :) És most már érkezik a babafotózás is nálunk ;)

Bence & Anna

Nagyszerű képek, remek stílus, jó hangulatú fotózás! Jegyes fotó-sorozatunk szenzációs lett, és esküvőre is nagyon jó választás! Hihetetlen szeme van a jól elkapott pillanatokhoz, meglátja azokat az apróságokat, amikre én nem is gondolnék. Teljesen rábízhattuk magunkat, ő pedig nyitott volt az igényeinkre, nem éreztük erőltetettnek, az eredmény mégis egyszerre profi és természetes lett. Csak azért öt csillag, mert nincs több :)

Orsi & Viktor

Csak ajánlani tudom. Nagyon szép képeket készített Tamás, maradandó emlék.

Brigi & Roli

Köszönjük szépen a közös munkát!

Nyugodt szívvel ajánlom Tamást. Első találkozás után biztonságba éreztük magunkat, munkáit látva tudtuk h profi munkára számíthatunk, így is volt! Pontos érkezés, kellemes társaság, jó helyen, jó pillanatba, képek időbe átadva.

Köszönjük!

Medleys zenekar

Pontos, korrekt, megbízható, és szuper képeket csinál! Nem olyan régóta dolgozunk együtt, de még sokáig fogunk! Csak ajánlani tudom!

Anita & Zsolt

Kiváló szakember, rendkívül előzékeny és udvarias. Rugalmas hozzáállásával nagyon megkönnyítette az előkészületeket. Nagyban hozzájárult az esemény gördülékenységéhez. Pontosság és profizmus jellemezte a munkáját, amivel nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

Tündi & Roli

A nagy napon több, mint fantasztikus volt minden. Rendkívül kreatívan és remek ötletekkel, észrevételekkel állt elő. Nagyon jól meglátja a lehetőségeket az adott helyszínekben, melynek egy örök élményű kép lesz az eredménye. Az elkészült fotókat hihetetlen hamar kézhez is kaptuk. Igényes, Profi és gyors! Mindenkinek csak őt ajánlom, ha fotóst keres! 

Reni

Már a fotózás elején fel tud szabadítani, és segítőkészsége révén hamar eltalálja a modell szándékát, ízlését. Könnyű vele dolgozni. Lendületes, kreatív és nagyon profi. A fotózás minden percét élveztem, Csak ajánlani tudom! 

Dorka & Marci

Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt! Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres.

petra peti eskuvo 0912 IMGA3808-Edit 20231026 3000px.jpg

Petra & Peti

Fantasztikusak a képek! Iszonyú boldog vagyok. Remek pillanatokat kaptál lencsevégre, szuper hangulatuk van.  Persze nem csak nekünk, a násznépnek is igazán tetszenek, sokan-sokat dicsértek Téged!  Hálásan köszönjük!

ivett dani eskuvo 0869 IMGA9772 20231027 wm.jpg

Ivett & Dani

Hálásan köszönjük a képeket, csodálatosak lettek. A legjobb választás voltál, észrevétlenül dolgoztál és közben, amikor lehetőség volt rá mindig volt egy kedves szavad mindenkihez. Minden fontos és spontán pillanatot is elkaptál, a képek nézése teljesen visszaidézte a nagy napunkat és annak fergeteges hangulatát. Még egyszer köszönjük, hogy velünk voltál, biztosan visszatérünk hozzád!

dia andras jegyes 075 IMGR7062 20210806 wm.jpg

KÉRJ AJÁNLATOT

 

Ha már tudod mit szeretnél vagy csak tájékozódnál, akkor írj nekem!

bottom of page