RÓLAM MONDTÁK

 

A legnagyobb elismerés számomra mindig az,

ha elégedettek voltak azok, akikkel együtt dolgozhattam.

Ági & Zsolti

Kedves Tomi! Nagyon köszönjük a fantasztikus képeket, amiket az esküvőnkről készítettél! Minden fontos pillanatot és hangulatot megörökítettél. :) Nagyon professzionális és kreatív a munkád, csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)

Dori & Roli

Fotósunk Renner Tamás volt, aki elképesztően jófej és laza volt és gyönyörű képeket készített a jegyes fotózáson és az esküvőn is. Azoknak főként ajánlom, akik nem tudnak maguktól pózolgatni, mert Tomi ebben is profi és megold mindent helyettetek.

Melinda & Peti

Nagyon tetszettek a fotók és az album is, amiket az esküvőnkről készített Tomi. Jó érzékkel látta meg és kapta el a legszebb pillanatokat, személyisége nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy természetesek tudjunk lenni a kamera előtt, szerintem ez látszódik is a végeredményen! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

Kristóf & Nóri

Nekünk az esküvőnkön fotózott nagyon jól sikerült képek lettek, azóta mindenkinek ajánlom, akinek csak tudom. :) És most már érkezik a babafotózás is nálunk ;)

Bence & Anna

Nagyszerű képek, remek stílus, jó hangulatú fotózás! Jegyes fotó-sorozatunk szenzációs lett, és esküvőre is nagyon jó választás! Hihetetlen szeme van a jól elkapott pillanatokhoz, meglátja azokat az apróságokat, amikre én nem is gondolnék. Teljesen rábízhattuk magunkat, ő pedig nyitott volt az igényeinkre, nem éreztük erőltetettnek, az eredmény mégis egyszerre profi és természetes lett. Csak azért öt csillag, mert nincs több :)

Orsi & Viktor

Csak ajánlani tudom. Nagyon szép képeket készített Tamás, maradandó emlék.

Brigi & Roli

Köszönjük szépen a közös munkát!

Nyugodt szívvel ajánlom Tamást. Első találkozás után biztonságba éreztük magunkat, munkáit látva tudtuk h profi munkára számíthatunk, így is volt! Pontos érkezés, kellemes társaság, jó helyen, jó pillanatba, képek időbe átadva.

Köszönjük!

Medleys zenekar

Pontos, korrekt, megbízható, és szuper képeket csinál! Nem olyan régóta dolgozunk együtt, de még sokáig fogunk! Csak ajánlani tudom!

Anita & Zsolt

Kiváló szakember, rendkívül előzékeny és udvarias. Rugalmas hozzáállásával nagyon megkönnyítette az előkészületeket. Nagyban hozzájárult az esemény gördülékenységéhez. Pontosság és profizmus jellemezte a munkáját, amivel nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

Tündi & Roli

A nagy napon több, mint fantasztikus volt minden. Rendkívül kreatívan és remek ötletekkel, észrevételekkel állt elő. Nagyon jól meglátja a lehetőségeket az adott helyszínekben, melynek egy örök élményű kép lesz az eredménye. Az elkészült fotókat hihetetlen hamar kézhez is kaptuk. Igényes, Profi és gyors! Mindenkinek csak őt ajánlom, ha fotóst keres! 

Reni

Már a fotózás elején fel tud szabadítani, és segítőkészsége révén hamar eltalálja a modell szándékát, ízlését. Könnyű vele dolgozni. Lendületes, kreatív és nagyon profi. A fotózás minden percét élveztem, Csak ajánlani tudom! 

Dorka & Marci

Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt! Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres.

Wedding Hall

Judit & Balázs

Tomi, nagyon köszönünk minden-mindent. Mi úgy éreztük, hogy szuper kis csapat voltunk. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen gördülékenyen és lazán sikerül fotózkodjunk és ezért nagy hála Neked. Egy nagyszerű embert és fotóst ismertünk meg benned.

zsani zsombi 392 IMGR1137-Edit 20210618 wm.jpg

Zsani & Zsombi

Drága Tomi! Átvettem az albumot. :) Egyszerűen tökéletes lett. Több, mint tökéletes. A legjobb fotókat válogattad össze. Nagyon köszönjük! Tudtuk, hogy a legjobb a kezekbe adjuk az esemény megörökítését. Öröm lesz évek múlva is elővenni és csodálni a képeket, megmutatni az unokáinknak. Zseni vagy! Mindenkinek ajánlani fogunk. További sok sikereket! Puszi, Zsombi & Zsani

dia andras jegyes 075 IMGR7062 20210806 wm.jpg

KÉRJ AJÁNLATOT

 

Ha már tudod mit szeretnél vagy csak tájékozódnál, akkor írj nekem!