RÓLAM MONDTÁK

A legnagyobb elismerés számomra mindig az,

ha elégedettek voltak azok, akikkel együtt dolgozhattam.

 
agi zsolti 003 IMG_0562 20191005 wm.jpg

Ági & Zsolti

Kedves Tomi! Nagyon köszönjük a fantasztikus képeket, amiket az esküvőnkről készítettél! Minden fontos pillanatot és hangulatot megörökítettél. :) Nagyon professzionális és kreatív a munkád, csak ajánlani tudunk mindenkinek! :)

dori roli 387 IMG_6064-Edit 20200819 wm.

Dori & Roli

Fotósunk Renner Tamás volt, aki elképesztően jófej és laza volt és gyönyörű képeket készített a jegyes fotózáson és az esküvőn is. Azoknak főként ajánlom, akik nem tudnak maguktól pózolgatni, mert Tomi ebben is profi és megold mindent helyettetek.

melinda peti 016 IMG_9863-Edit 20191004

Melinda & Peti

Nagyon tetszettek a fotók és az album is, amiket az esküvőnkről készített Tomi. Jó érzékkel látta meg és kapta el a legszebb pillanatokat, személyisége nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy természetesek tudjunk lenni a kamera előtt, szerintem ez látszódik is a végeredményen! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani!

IMG_5101 color wm.jpg

Kristóf & Nóri

Nekünk az esküvőnkön fotózott nagyon jól sikerült képek lettek, azóta mindenkinek ajánlom, akinek csak tudom. :) És most már érkezik a babafotózás is nálunk ;)

IMG_7715 wm.jpg

Bence & Anna

Nagyszerű képek, remek stílus, jó hangulatú fotózás! Jegyes fotó-sorozatunk szenzációs lett, és esküvőre is nagyon jó választás! Hihetetlen szeme van a jól elkapott pillanatokhoz, meglátja azokat az apróságokat, amikre én nem is gondolnék. Teljesen rábízhattuk magunkat, ő pedig nyitott volt az igényeinkre, nem éreztük erőltetettnek, az eredmény mégis egyszerre profi és természetes lett. Csak azért öt csillag, mert nincs több :)

orsi viktor IMG_0677-Edit 20190712 121 w

Orsi & Viktor

Csak ajánlani tudom. Nagyon szép képeket készített Tamás, maradandó emlék.

brigi roli 339 IMG_0849-Edit 20200905 wm

Brigi & Roli

Köszönjük szépen a közös munkát!

Nyugodt szívvel ajánlom Tamást. Első találkozás után biztonságba éreztük magunkat, munkáit látva tudtuk h profi munkára számíthatunk, így is volt! Pontos érkezés, kellemes társaság, jó helyen, jó pillanatba, képek időbe átadva.

Köszönjük!

IMG_6047 wm.jpg

Medleys zenekar

Pontos, korrekt, megbízható, és szuper képeket csinál! Nem olyan régóta dolgozunk együtt, de még sokáig fogunk! Csak ajánlani tudom!

IMG_4331 300dpi wm.jpg

Anita & Zsolt

Kiváló szakember, rendkívül előzékeny és udvarias. Rugalmas hozzáállásával nagyon megkönnyítette az előkészületeket. Nagyban hozzájárult az esemény gördülékenységéhez. Pontosság és profizmus jellemezte a munkáját, amivel nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom.

IMG_1169 300dpi wm.jpg

Tündi & Roli

A nagy napon több, mint fantasztikus volt minden. Rendkívül kreatívan és remek ötletekkel, észrevételekkel állt elő. Nagyon jól meglátja a lehetőségeket az adott helyszínekben, melynek egy örök élményű kép lesz az eredménye. Az elkészült fotókat hihetetlen hamar kézhez is kaptuk. Igényes, Profi és gyors! Mindenkinek csak őt ajánlom, ha fotóst keres! 

Photo 2017. 02. 22. 19 29 35 (2) wm.jpg

Reni

Már a fotózás elején fel tud szabadítani, és segítőkészsége révén hamar eltalálja a modell szándékát, ízlését. Könnyű vele dolgozni. Lendületes, kreatív és nagyon profi. A fotózás minden percét élveztem, Csak ajánlani tudom! 

IMG_4134 lr wm.jpg

Dorka & Marci

Remek fotós, a képein az események szebbek lettek, mint a valóság volt! Nagyon jól felismeri és elkapja a pillanatokat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nagyon profi, ugyanakkor művészi allűröktől mentes fotóst keres.